"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Саудівська Аравія купить 30 українських Ан-178

П'ятниця, 18 грудня 2015, 17:45

17 грудня 2015 року ДП "Антонов" і "Тaqnia Aeronautics", Королівство Саудівська Аравія, підписали "Меморандум про взаєморозуміння", який підтверджує наміри сторін здійснити поставку 30 багатоцільових літаків Ан-178 Королівським ВПС Саудівської Аравії.

Про це йдеться у повідомленні "Антонова".

"Підписання даного меморандуму є наступним значним кроком у розвитку нашої співпраці. Ми вже підписали відповідні документи щодо взаємодії за проектом нового транспортного літака Ан-132 та спільного просування спеціальних варіантів літака Ан-148", - зазначив президент "Тaqnia Aeronautics" Ali Mohammed Al-Ghamdi.

"Вибір на користь Ан-178 ми зробили беручи до уваги хороші характеристики цього літака. Його значними перевагами в порівнянні з іншими літаками цього класу є ціна та низькі експлуатаційні витрати. Ми також будемо реалізовувати спільну маркетингову політику з просування Ан-178 на ринки інших країн близькосхідного регіону, а потім плануємо спільне виробництво цих машин", - додав він.

Реклама:

За словами першого віце-президента ДП "Антонов"Олександра Коцюби, "сьогоднішня подія стала ще одним підтвердженням взаємного прагнення України та Королівства Саудівська Аравія до розвитку стратегічного партнерства в галузі літакобудування.

"Підписання даного меморандуму підтверджує, що Ан-178 - сучасний, надійний та функціональний літак, який викликає інтерес у потенційних замовників. Ми вдячні нашим партнерам за довіру та готові до виконання зобов'язань в рамках підписаних домовленостей", - заявив він.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: