"Бєлавіа" хоче збільшити пасажиропотік через Мінськ до України

Четвер, 17 грудня 2015, 17:11

Білоруська авіакомпанія "Бєлавіа" у зв'язку з відкриттям у четвер рейсу з Мінська в Харків прогнозує подальше збільшення пасажиропотоку через Мінськ в українському напрямку.

Про це заявив заступник генерального директора з маркетингу і зовнішньоекономічної діяльності ВАТ "Авіакомпанія "Бєлавіа" Ігор Чергінець, передає "Інтерфакс-Україна".

"Зараз, з урахуванням додавання частоти в Київ і відкриттям рейсу в Одесу в листопаді, пасажиропотік в Україну зріс приблизно втричі. Сьогодні ми відкриваємо рейс у Харків. Думаю, кількість пасажирів у сполученні Білорусь-Україна збільшуватиметься і далі", - сказав Чергінець.

За словами фахівця, заповнюваність рейсів у Київ нині "дуже висока", до такого самого рівня наближається і одеський напрямок.

Реклама:

Водночас "Бєлавіа" не планує збільшувати частоту рейсів з Мінська в Москву.

"Поки що такої необхідності немає. Залежно від завантаження ми ставимо на рейси літаки більшої або меншої місткості", - зазначив Чергінець.

Він додав, що на російському напрямку ситуація стабільна.

"Нині ми щодня виконуємо сім рейсів у Москву, чотири в Санкт-Петербург, два в Калінінград, плюс Сочі і Краснодар", - нагадав Чергінець.

Раніше повідомлялося, що авіакомпанія "Бєлавіа" почала відкривати нові рейси в українському напрямку восени цього року, зокрема у зв'язку з припиненням з 25 жовтня авіасполучення між Росією і Україною.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: