"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Комітет з призначень обрав кандидата на посаду голови "Сумихімпрому"

Середа, 16 грудня 2015, 18:16

У вівторок, 15 грудня, у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі відбулося засідання Комітету з призначень для визначення кандидатури на посаду голови правління ПАТ "Сумихімпром".

Про це йдеться у повідомленні Мінекономіки.

"Члени Комітету розглянули презентації та пропозиції щодо розвитку підприємства двох претендентів, які пройшли перший етап конкурсу в Фонді державного майна України, а саме: Дімітрія Каландадзе та Євгенія Корнілова", - повідомляє прес-служба.

Як наголошується, за результатами голосування членів Комітету більшістю голосів була визначена кандидатура Дімітрія Каландадзе.

Реклама:

ПАТ "Сумихімпром" - це ключове підприємство хімічної галузі України, що виробляє фосфатні мінеральні добрива та входить до списку ТОР-100 найбільших державних підприємств.

Основна продукція компанії - комплексні хімічні добрива (53% продажів) та діоксид титану (40% продажів).

Підприємство виробляє близько 50 видів хімічної продукції, що використовуються в сільському господарстві, будівництві, лако-фарбовій промисловості та шкіряній і гумовій промисловості.

За 9 місяців 2015 року чистий дохід ПАТ "Сумихімпром" зріс на 42% порівняно з аналогічним періодом минулого року до 1 996 млн гривень.

За результатами роботи 9 місяців 2015 року компанія стала прибутковою і відзвітувала про чистий прибуток у розмірі 51,7 млн гривень у порівнянні з чистим збитком 59 млн гривень за аналогічний період минулого року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!