Фіндиректором "Укрзалізниці" стане фінансист із газової галузі

Вівторок, 15 грудня 2015, 11:27

Переможцем другого етапу конкурсу на заміщення посади фінансового директора ПАТ "Укрзалізниця" став Олександр Бужор, який має досвід керівництва фінансами в компаніях "Харківтрансгаз", "Укртрансгаз" і НАК "Нафтогаз України".

Про це йдеться у повідомленні "УЗ", передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з прес-релізом, відкритий відбір на посаду фіндиректора ПАТ відбувався із 27 жовтня по 23 листопада 2015 року у два етапи через велику кількість охочих взяти в ньому участь.

Заявки подали 57 кандидатів, деякі з них, за даними "Укрзалізниці", входили до рейтингів найкращих фінансових директорів країни.

Реклама:

За результатами розгляду представлених пакетів документів, зокрема за формальними ознаками (наявність усіх документів), було визначено 14 претендентів, яких запросили на засідання постійної комісії "Укрзалізниці" з розгляду питань організаційної структури, систем управління персоналом, соціальної політики та мотивації праці.

Після першого етапу відбору претендентів на посаду фінансового директора ПАТ "Укрзалізниця" комісія винесла для розгляду на засіданні правління шість кандидатур.

Претенденти на розгляд правління запропонували свій план дій перших 100 днів роботи на посаді фінансового директора "Укрзалізниці".

Як повідомлялося, ПАТ "Укрзалізниця" також розпочало пошук кандидатів на низку керівних посад із метою формування нової управлінської команди.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!