Радником Насірова став професор з Німеччини

Вівторок, 1 грудня 2015, 13:53

Професор з Німеччини Лотар Геллерт почне працювати радником голови ДФС з січня 2016 року.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби.

Згідно із повідомленням, експерт Митної служби Німеччини, професор з митного права Лотар Геллерт став радником Голови Державної фіскальної служби Романа Насірова з питань митної політики.

На цій посаді Геллерт буде консультувати голову ДФС в питаннях реформування митного напрямку ДФС в цілому, а також за окремими питаннями: управління ризиками, митна вартість та митний пост- аудит контроль.

Реклама:

"Останні кілька місяців ми плідно співпрацюємо з Митною службою Німеччини. І я радий, що нам вдалося домовитись про залучення до процесу реформування української митниці дуже досвідченого фахівця, професора Геллерта", - зазначив Роман Насіров.

Професор Геллерт має більш ніж 15-річний досвід роботи у митному департаменті Міністерства фінансів Німеччини, де, зокрема, займався питаннями митного законодавства.

В якості експерта працював у Єврокомісії.

У 2005-2007 - в офісі боротьби з шахрайством (OLAF).

У 2009-2011 роках - в Департаменті податкових та митних питань (TAXUD), де відповідав за взаємну адміністративну допомогу між країнами-членами ЄС у митній  сфері, питання митного боргу та гарантій, а також брав участь у розробці Імплементаційного регламенту щодо Модернізованого Митного кодексу ЄС.

З серпня 2011 року викладає в Урядовому університеті адміністративних наук в Мюнстері.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!