"Укрнафта" заявляє про повну виплату податків за листопад

Вівторок, 1 грудня 2015, 12:24

ПАТ "Укрнафта" в листопаді в повному обсязі виконала податкові зобов'язання, перерахувавши до держбюджету 1,026 млрд грн.

Про це йдеться повідомленні ПАТ.

Як зазначається, "Укрнафта" виплатила всі податки за листопад 2015 року, перерахувавши до державного бюджету 1,026 млрд грн.

У компанії зазначили, що до цієї суми увійшли: ПДВ - 173,71 млн грн, податок на прибуток - 95,31 млн грн, рентна плата - 674,01 млн грн, інші податки - 83,21 млн грн.

Реклама:

Крім того, за результатами роботи по договорах про спільну діяльність, ПАТ "Укрнафта" сплатило всього податків на 454,86 млн гривень. Зокрема: ПДВ - 122,38 млн гривень, рентна плата - 316,36 млн гривень, інші податки - 16,12 млн гривень.

Як відомо, станом на 24 листопада "Укрнафта" досі не подала до Державної фіскальної служби план з реструктуризації податкової заборгованості.

Раніше, голова "Укрнафти" Марк Роллінз заявив, що ПАТ "Укрнафта" має намір вчасно виконувати поточні податкові зобов'язання та домовитися з урядом про нові умови погашення старих податкових боргів, а саме до середини листопада.

"Я ще не зробив офіційної пропозиції уряду з цього питання. Я сподіваюся зробити це до середини листопада", - сказав він.

Нагадаємо, в серпні 2015 року "Укрнафта" підписала з ДФС угоду про реструктуризацію боргу під 36% річних.

У жовтні глава ДФС Роман Насіров повідомив про розірвання угодипро реструктуризацію боргу "Укрнафти".

22 жовтня керівництво та представники "Укрнафти" не прийшли на розширену колегію щодо вирішення проблем стосовно податкової заборгованості компанії.

Після цього ДФС описала майно, включаючи нерухомість, газопереробні заводи, свердловини і товарну продукцію компанії "Укрнафта" на суму 9,278 млрд гривень в рамках стягнення заборгованості за податковими зобов'язаннями.

ПАТ "Укрнафта" - найбільша українська нафтодобувна компанія. НАК "Нафтогаз України" належить 50%+1 акція "Укрнафти", групі компаній "Приват" Ігоря Коломойського - близько 42% акцій.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!