"ДТЕК" Ахметова хоче реструктуризувати єврооблігації

Вівторок, 1 грудня 2015, 10:22

"ДТЕК" оголосив власникам своїх єврооблігацій, що в даний час планує запропонувати їм реструктуризувати ці зобов'язань у першому кварталі 2016 року.

Про це йдеться в повідомленні емітента паперів DTEK Finance PLC на Лондонській фондовій біржі, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, для спрощення процесу реструктуризації "ДТЕК" закликає власників провести спільні консультації з метою формування комітету кредиторів, який би призначив фінансового радника і, в разі необхідності, вступив би в контакт з фінансовим консультантом "ДТЕК - Rothschild".

"ДТЕК" уточнює, що мова йде про облігації на 750 млн доларів зі ставкою 7,875% з погашенням 4 квітня 2018 і про облігації на 160 млн доларів зі ставкою 10,375% з погашенням 28 квітня 2018.

Реклама:

Раніше, на початку жовтня цього року, холдингова компанія групи "ДТЕК" - DTEK Energy BV (Нідерланди), повідомила про збір реєстру власників єврооблігацій на 750 млн доларів з терміном обігу до 2018 року в рамках проведеного стратегічного перегляду структури капіталу.

Менеджером по збору реєстру була призначена міжнародна група Orient Capital.

"ДТЕК" створений у 2005 році для управління енергетичними активами групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ, Донецьк) Ріната Ахметова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!