"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Бориспіль" збільшив надходження до держбюджету на 90 мільйонів

Понеділок, 9 листопада 2015, 16:45

За результатами діяльності за третій квартал 2015 року Державне підприємство міжнародний аеропорт "Бориспіль" сплатило до Державного бюджету 90 млн гривень дивідендів та податку на прибуток.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Як зазначив керівник аеропорту "Бориспіль" Євген Дихне, загальна сума податків і дивідендів, сплачених підприємством у 2015 році, перевищила 377 млн гривень.

За підсумками 9 місяців аеропорт "Бориспіль" отримав чистий прибуток у розмірі 467 млн гривень. За аналогічний період минулого, 2014 року, держпідприємство мало збитку у понад 44 млн гривень.

Реклама:

"Підвищення ефективності бізнес-процесів, боротьба з корупцією на всіх рівнях і забезпечення прозорості закупівель призвели до оптимізації витрат держпідприємства", - сказав Дихне.

"Підвищення якості послуг та привабливості аеропорту "Бориспіль" дозволили збільшити кількість пасажирів і поліпшити фінансові показники. Таким чином за 9 місяців 2015 фінансовий результат аеропорту був поліпшений на півмільярда гривень", - додав він.

За результатами діяльності у жовтні 2015 року, послугами аеропорту "Бориспіль" скористалося 664,72 тисяч пасажирів, що на 18,6% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року. Загалом за 10 місяців в аеропорту "Бориспіль" обслужили 6,247 млн пасажирів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: