СБУ не знайшла підозрілих документів в офісі ProStor

П'ятниця, 6 листопада 2015, 19:32

Співробітники СБУ за результатами обшуків, проведених 5 листопада в центральному офісі, а також в квартирах генерального і фінансового директорів ТОВ "Стиль Д", яке розвиває мережу з продажу парфумерно-косметичної продукції ProStor, не виявили документів, що підтверджують факти фінансування компанією тероризму на сході країни.

Про це йдеться в прес-релізі компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

У прес-релізі компанії наголошується, що в її офісі з робочих комп'ютерів було вилучено декілька жорстких дисків.

"За фактом обшуків було складено протокол. Ніяких документів, що підтверджують факт підозри, виявлено не було. Компанія ProStor продовжує свою роботу в штатному режимі", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Як повідомлялося з посиланням на гендиректора компанії Дениса Германа, обшуки в офісі мережі ProStor проводилися на підставі відкритого кримінального провадження про нібито можливу причетність компанії до фінансування тероризму.

"Обшуки проводять на підставі відкритого кримінального провадження. Вони порушили кримінальну справу про нібито причетність до фінансування тероризму, при цьому в постанові не вказано ні період, ні які-небудь конкретні факти", - сказав Герман.

При цьому він зазначив, що у вересні 2014 року ТОВ "Стиль Д" припинило господарську діяльність на території так званих "ДНР" і "ЛНР", де розташовувалося близько 20 магазинів мережі ProStor і які згодом були розграбовані.

ТОВ "Стиль Д" створено в 2002 році. ProStor - найбільша національна роздрібна мережа магазинів краси та догляду.

Перший магазин мережі proStor відкритий в липні 2005 року в Дніпропетровську. Мережа представлена більш ніж 236 магазинами в 86 містах, переважно в Дніпропетровську, Харкові, Запоріжжі, Кривому Розі та Києві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!