Бельгійці інвестують в Одесу близько 20 мільйонів євро

П'ятниця, 6 листопада 2015, 15:12

Бельгійська компанія "ЕйСіПі" планує реалізувати спільний проект з Одеським припортовим заводом, загальна сума інвестиції якого становитиме 15-20 млн євро.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

У ході зустрічі з міністром економічного розвитку і торгівлі України Айварасом Абромавичусом посол Королівства Бельгії Люк Якобс розповів, що бельгійські компанії не виводять свій капітал з України та розмірковують про розширення вже існуючих потужностей.

Компанія "ЕйСіПі", європейський лідер з виробництва рідкого СО2, який можна використовувати у виробництві продуктів харчування та напоїв, нещодавно оголосила про нову інвестицію.

Реклама:

Вона реалізуватиме спільний проект з Одеським припортовим заводом, а загальна сума інвестиції становить 15-20 млн євро.

Міністр підкреслив, що 10 листопада у Верховній Раді пройде день "Економічного розвитку та дерегуляції", під час якого депутати розглядатимуть 15 законопроектів, спрямованих на подальше спрощення умов ведення бізнесу в Україні.

"Ми раді, що бельгійський бізнес користується новими можливостями, які ми створюємо в Україні. Ми, як міністерство, готові вести відвертий діалог з представниками приватного сектору. Вкажіть на проблему та запропонуйте розв’язання і ми разом її вирішимо", - запевнив Абромавичус.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: