"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Податківці вилучили з незаконного обігу продукцію Apple на мільйон гривень

П'ятниця, 6 листопада 2015, 12:45

У ході обшуку в одному з інтернет-магазинів та приватній київській квартирі податковою міліцією було вилучено 182 одиниці продукції Apple.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив перший заступник голови Державної фіскальної служби Сергій Білан.

За його словами у рамках досудового розслідування кримінального провадження за ст.212 Кримінального кодексу, у м. Києві проведено обшуки у одному з інтернет-магазинів та приватній квартирі, де могла зберігатись продукція компанії Apple (імпортована з порушенням законодавства), яка у подальшому реалізовувалась у магазинах міста.

"У ході обшуків вилучено 182 одиниці такої продукції, у тому числі 57 мобільних телефонів Iphone, 17 планшетів Ipad, 3 ноутбуки MacBook, годинники AppleWatch, медіаплеєри iPod, медіа приставки", - пише посадовець.

Реклама:

Податкова міліція продовжує систематичну роботу з перекриття каналів незаконного переміщення на митну територію України ...

Posted by Сергій Білан on 6 ноября 2015 г.

"Загальна вартість вилученої продукції складає понад 1 млн гривень. Досудове розслідування та процесуальні дії тривають", - повідомив Білан.

Нагадаємо, що у середу ЗМІ повідомили про обшуки в київському магазині техніки City.com, які проводили співробітники Державної фіскальної служби. В магазині вилучалися смартфони iPhone і планшети iPad, телевізійні приставки Apple TV тощо.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!