В офісі Prostor обшуки: СБУ шукає сліди діяльності на території "ЛНР" і "ДНР"

Четвер, 5 листопада 2015, 19:01

В офісі компанії Стиль-Д, що управляє мережею магазинів Prostor, проходить обшук співробітниками Служби безпеки України.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав генеральний директор мережі Денис Герман.

"Прямо зараз в офісі компанії Стиль-Д, що управляє мережею магазинів Prostor, обшук СБУ. Забирають комп'ютери та документи. Шукають сліди діяльності на території "ЛНР"/"ДНР", - повідомив Герман.

Він зазначив, що компанія втратила 20 магазинів на цих територіях і припинила будь-яку діяльність ще у вересні 2014 року.

Реклама:

"Всі магазини були розграбовані співробітниками так званого "міністерства внутрішньої безпеки "ДНР"/"ЛНР" у минулому колишніми співробітниками СБУ. Всіх співробітників загнали в один кабінет і погрожують обшуками вдома", - повідомив генеральний директор.

Репост пожалуйста!Жить по новому...Прямо сейчас в офисе компании Стиль-Д, управляющей сетью магазинов Простор, обыск С...

Posted by Денис Герман on 5 ноября 2015 г.

ТОВ "Стиль Д" створено в 2002 році. ProStor - найбільша національна роздрібна мережа магазинів краси та догляду.

Перший магазин мережі proStor відкритий в липні 2005 року в Дніпропетровську. Мережа представлена більш ніж 236 магазинами в 86 містах, переважно в Дніпропетровську, Харкові, Запоріжжі, Кривому Розі та Києві.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!