Український авторинок в жовтні наблизився до стабілізації

Вівторок, 3 листопада 2015, 20:53

У жовтні український ринок нових легкових автомобілів продемонстрував 28% зростання, у порівнянні з попереднім місяцем.

Про це свідчать дані AUTO-Consulting.

Як наголошується, зусиллями всіх операторів в жовтні було продано майже 5,3 тисяч нових легкових автомобілів. Це - рекордний показник в 2015 році і лише на 9% гірше, ніж у минулорічному жовтні.

Таким чином, український авторинок з кожним місяцем наближається до точки впевненого зростання, відзначають аналітики групи.

Реклама:

"Якщо детально поглянути на показники продажів окремих брендів, то у переважної більшості з них зафіксовані впевнені двозначні показники зростання продажів, у порівнянні з вереснем", - повідомляє AUTO-Consulting.

"А у тих, де значиться "мінус", це обумовлено об'єктивними причинами. Наприклад, спад показників Toyota викликаний завершенням постачання Prius для дорожньої поліції, але ринкові продажі бренду також зросли", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, лідером українського ринку в жовтні стала Renault з результатом 10,7%. Друге місце дісталося Toyota, яка останні місяці очолювала український рейтинг завдяки масовим поставкам гібридних моделей Prius для поліції.

На третю позицію в жовтні вийшов Ford, якому вдалося випередити ЗАЗ. Стрімке зростання продажів в жовтні продемонструвала Skoda, BMW, Suzuki - у цих брендів більш ніж 50% збільшення збуту.

Також наголошується, що вперше з початку року продажі в сегменті Premium показали зростання 3% в порівнянні з минулим жовтнем.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: