"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Мінінфраструктури розповіли про особливі правила контролю чартерів

Неділя, 29 листопада 2015, 14:02

Державіаслужба України тимчасово ввела особливі правила контролю чартерів, що виконуються повітряними суднами неукраїнської реєстрації, з міркувань безпеки.

Про це 29 листопада повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на Міністерство інфраструктури України.

"28 листопада Державіаслужба запровадила тимчасовий порядок контролю і надання дозволів на здійснення міжнародних чартерів. Заходи контролю, крім Державіаслужби, здійснюють СБУ, Національна поліція і Державна прикордонна служба України", - йдеться у повідомленні.

Про повернення до звичайної процедури видачі дозволів буде повідомлено додатково.

Реклама:

Також з посиланням на першого заступника міністра інфраструктури Володимира Шульмейстера, зазначається: в даний час міністерство не бачить доцільності в припинення польотів в Шарм-ель-Шейх.

"Усе авіакомпанії посилили заходи безпеки. У разі, якщо рівень ризиків зросте, ми невідкладно приймемо рішення про заборону польотів", - повідомив він.

Напередодні стало відомо, що Україна анульовала усі дозволи на приліт в Україну чартерних рейсів неукраїнської реєстрації.

Глава Мінінфраструктури Андрій Пивоварський заявив у коментарі УП, що це пов'язано з питаннями безпеки.

У свою чергу джерело в Адміністрації президента озвучило версію, що такі дії з боку України можуть бути пов'язані з олігархом Дмитром Фірташем.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: