Vienna Insurance Group збільшила частку в страховій компанії "Глобус" до 100%

П'ятниця, 27 листопада 2015, 16:43

Vienna Insurance Group уклала договір про купівлю міноритарної частки  в обсязі близько 20% в Страховій Компанії ТДВ "СТДВ Глобус".

Про це йдеться у прес-релізі Vienna Insurance Group.

"Після остаточного завершення транзакцій, Vienna Insurance Group буде 100-відсотковим власником Страхової Компанії "Глобус". Сторони домовилися про нерозголошення вартості придбання", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, Vienna Insurance Group призначила нового голову правління компанії - Дмитра Маруженко, який має багаторічний досвід роботи в топових компаніях страхового ринку України.

Реклама:

"Vienna Insurance Group висловила подяку попередньому голові правління Володимиру Ганчаку за внесок у розвиток компанії,  та буде в подальшому використовувати його досвід і експертну оцінку  для процвітання Vienna Insurance Group в Україні", - повідомляє прес-служба.

Vienna Insurance Group вже більше десяти років активно розвивається на українському  страховому ринку. З ринковою часткою в  розмірі 4,4% VIG займає третю позицію на страховому ринку України за перше півріччя 2015 року.

Vienna Insurance Group на цьому ринку представлена наступними компаніями: ПАТ "СК "Українська страхова група",  ПрАТ СК "УСК "Княжа Вієнна Іншуранс Груп", ТДВ "СТДВ Глобус" та ПрАТ СК "Юпітер Вієнна Іншуранс Груп", пропонуючи послуги з ризикового страхування та  продукти страхування життя міжнародного стандарту.

Vienna Insurance Group є лідером страхового ринку в Австрії,а також в Центральній та Східній Європі.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!