Російський "АвтоВАЗ" хоче повернутися на ринок України

Вівторок, 24 листопада 2015, 20:34

"АвтоВАЗ" має намір повернутися на ринки СНД, зокрема України.

Про це повідомив журналістам президент компанії Бу Андерссон на церемонії старту продажу автомобілів Lada Vesta, передає "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні ми стартуємо, ми розпочинаємо в Російській Федерації. Потім найважливіша річ - це увійти до Казахстану, і, сподіваюся, що ми повернемося в Україну", - сказав Андерссон у вівторок.

"Потім Білорусь, Азербайджан", - додав також він.

"Наш основний фокус - це повернути назад продажі в Російській Федерації, Москва, Санкт-Петербург, інші області. Це наш перший фокус. А другий фокус - це СНД", - уточнив Андерссон.

Він також зазначив, що цього року важливим ринком для підприємства є Єгипет. "Цього року ми повернулися до Єгипту. В Єгипті це в основному "Лада Гранта" та 4х4", - зазначив президент "АвтоВАЗу".

"Експорт важливий для нас, але найправильніша річ - це зробити експорт правильним чином. І у минулому це руйнувало нашу репутацію, не покращувало її. Тому що якщо у вас немає правильних партнерів, вам нічого не допоможе", - наголосив Андерссон.

Реклама:

Продаж автомобілів Lada Vesta одночасно з Росією розпочався також у Білорусі та Казахстані, повідомили журналістам у вівторок у прес-службі "АвтоВАЗу".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: