В ОГХК запевняють, що працюють в інтересах держави

Понеділок, 23 листопада 2015, 12:36

Компанія ОГХК працює в інтересах держави, а не будь-яких політиків або чиновників.

Про це йдеться у відповіді компанії на звинувачення народного депутата Сергія Лещенка на адресу "Об'єднана гірничо-хімічна компанія".

"Компанія ОГХК працює в інтересах держави, а не будь-яких політиків або чиновників. Про це говорить сума сплачених податків. Результати 9 міс. роботи ДП "ОГХК" вказують, що навіть у важкій ситуації на ринку наша компанія працює ефективно", - йдеться в повідомленні.

Крім того, як наголошується, в січні-серпні 2015 доподатковий прибуток підприємства становив 415 млн грн, чистий прибуток перевищив 238 млн грн, податків і зборів сплачено на суму 270 млн грн, чого не було останні 10 років.

Реклама:

"Вся наша діяльність є економічно обгрунтованою і ретельно перевіряється відповідними державними структурами. Зараз діяльність компанії перевіряють фіскальні органи з ініціативи самого керівництва ДП "ОГХК" і уряду. Її висновки стануть об'єктивною оцінкою роботи ОГХК", - йдеться в заяві.

Як відзначають в компанії, в даний час при сумарному випуску продукції в 2015 році на рівні 401 тисяч тонн на складах наших комбінатів знаходиться 118 тисяч тонн готової продукції та 107 тисяч тонн - напівфабрикатів.

Сьогодні клієнтами ОГХК є 84 компанії в світі та Україні. Уподобання ми віддаємо тим, хто пропонує передоплату в цих важких ринкових умовах, йдеться в повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!