"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Tesla відкликає 90 тисяч машин Model S в Європі

Субота, 21 листопада 2015, 18:41

Американський виробник електромобілів Tesla Motors відкликає 90 тисяч автомашин Model S в Європі для перевірки передніх ременів безпеки.

Про це пише "Прайм" з посиланням на агентство Блумберг.

"Tesla нещодавно встановила, що в автомобілях Model S в Європі передні ремені безпеки неправильно прикріплені до підвісних натягувачів", - цитує агентство повідомлення компанії, отримане по електронній пошті.

Ці автомобілі не потрапляли в аварії, даних щодо отриманих в результаті несправності травм немає.

Реклама:

"Тим не менш, у випадку аварії ремінь безпеки в цьому стані не буде забезпечувати повний захист. У першу чергу, ми піклуємося про вашу безпеку", - додала компанія.

Компанія дізналася про несправність на початку листопада від якоїсь мешканки Європи. "На початку листопада клієнт, що сидить на передньому пасажирському сидінні, повернувся поговорити з пасажирами ззаду, і ремінь безпеки від'єднався", - повідомляє Tesla. Інспекція компанії виїхала на перевірку 3 тисяч готових транспортних засобів та контроль процесу складання.

Tesla Model S стала другим електромобілем в лінійці компанії, першим був випущений в 2008 році Tesla Roadster. До кінця 2015 року компанія має намір також представити новий спортивний автомобіль Model X.

У вересні Tesla Motors відкрила свій перший європейський завод в голландському Тілбурзі. За рахунок нового заводу компанія має намір розширити продажу на континенті і довести виробництво автомобілів до півмільйона на рік по всьому світу до 2020 року.

Раніше "Економічна правда" опублікувала рейтинг найбільш продаваних "зелених" автомобілів за підсумками дев'яти місяців 2015 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: