Мартиненко про вимоги Саакашвілі: "опустився до рівня продавщиці з Привозу"

Субота, 21 листопада 2015, 12:10

Глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі хоче  "втекти з Одеси до Києва, розраховуючи на посаду голови уряду", а за рівнем риторики "опустився до рівня продавщиці з Привозу".

Про це заявив соратник глави уряду, нардеп Микола Мартиненко, коментуючи вимоги Саакашвілі до Яценюка "приборкати апетити" свого соратника.

Як зазначено у заяві Мартиненка, яку 21 листопада розповсюдила прес-служба нардепа  від "Народного фронту", "інтерес з боку одеського губернатора стає вже занадто протиприродним".

" Саакашвілі хоче  втекти з Одеси до Києва, розраховуючи на посаду голови уряду, як би він це не заперечував. … Тому настільки агресивно він атакує чинного прем’єр-міністра та його однопартійців", - додав Мартиненко. 

Реклама:

Як відомо, Саакашвілі закликав прем'єра Яценюка "приборкати неприборканий апетит "любих друзів".

"А конкретно, своєї правої руки депутата Мартиненка. Я вимагаю від пана Яценюка негайно відмінити грабіжницький контракт із закупівлі газу Одеським припортовим заводом, щоб через фірму-прокладку не утекло з бюджету до кишень політиків 90 мільйонів доларів", - заявив губернатор.

Як відомо, прокуратура Швейцарії підтвердила інформацію про наявність кримінального розслідування у справі про хабарництво щодо нардепа від "Народного фронту" Мартиненка.

У той же час сам Мартиненко заявляє, що правоохоронні органи жодної країни, включаючи Швейцарію, не висували йому обвинувачення або підозри і не викликали на допит.

Мартиненко є найближчим соратником прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка.

Як відомо, Саакашвілі на один раз заперечував своє бажання чи згоду посісти посаду прем'єр-міністром України.

Українська правда 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: