"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Суд почав банкрутство київського заводу "Росинка"

П'ятниця, 20 листопада 2015, 20:54

Господарський суд Вінницької області почав банкрутство ПрАТ "Київський завод безалкогольних напоїв "Росинка" (Вінниця), одного з великих в Україні виробників безалкогольних напоїв.

За даними, оприлюдненими в Єдиному державному реєстрі судових рішень, відповідну ухвалу суд виніс 26 жовтня 2015 року.

У рішенні суду містяться фінансові вимоги ТОВ "Сіріус Екстружен" (Хмельницький) до ПрАТ "Росинка" на суму 1,166 млн гривень.

Введено процедуру розпорядження майном боржника тривалістю 115 календарних днів - до 18 лютого 2016 року, введено мораторій на задоволення вимог кредиторів. Розпорядником майна суд призначив арбітражного керуючого Михайла Сокольвака.

Реклама:

Згідно з єдиним реєстром юридичних осіб ТОВ "Сіріус Екстружен" займається виробництвом тари з пластмас. Засновниками компанії є ТОВ "Flovilia Limited" (Кіпр, Нікосія) і ТОВ "Фордон Есет Менеджмент" (Київ).

Як повідомлялося, київський завод безалкогольних напоїв "Росинка", один з великих в країні виробників безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, квасу і мінеральної води, заснований в 1960 році.

Випускає продукцію під торговими марками "Росинка", "Софія Київська", "Capri-Sonne", "Мустанг" та ін.

ПрАТ "Київський завод безалкогольних напоїв "Росинка" в 2014 році отримало чистий збиток майже 143,6 млн грн проти чистого прибутку 8,6 млн грн роком раніше.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!