"Укртрансгаз" відкрив інформаційну платформу прозорості

Понеділок, 2 листопада 2015, 13:51

Оператор вітчизняної газотранспортної системи відкрив на офіційному інтернет-сайті інформаційну платформу прозорості своєї виробничої діяльності.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю та пресою ПАТ"Укртрансгаз".

Як зазначається, відтепер щоденне інформування громадськості та європейських партнерів про стан роботи української ГТС здійснюється не лише через інформаційну платформу асоціації операторів газотранспортних мереж Європи та газосховищ ЄС, а й через офіційній сайт ПАТ "Укртрансгаз".

"Розроблена інформаційна платформа дозволяє користувачу з легкістю дізнатись не лише про роботу єдиної газотранспортної системи України, а і окремих її об’єктів", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Завдяки підключеній базі архівних даних про щоденне виконання виробничих показників, гнучкому інтерфейсу та іншим додатковим інструментам (інтерактивний калькулятор) видається можливим проводити дослідження та порівняння, а зручна візуалізація даних дозволяє оперативно підготувати необхідні матеріали для доповідей чи презентацій.

В "Укртрансгаз" вважають, що запуск платформи прозорості є черговим кроком по виконанню вимог другого і третього енергопакетів, впровадженню стандартизованих європейських процедур роботи операторів ГТС, що дозволить поліпшити якість взаємодії з операторами газотранспортних мереж інших європейських країн.

натисніть для збільшення 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!