Ericsson купила ІТ-компанію, де працює 200 українців

Понеділок, 2 листопада 2015, 13:34

Компанія Ericsson придбала ІТ-компанію Ericpol.

Про це йдеться у повідомленні Ericsson, пише Watcher.

Як зазначається, це польсько-українсько-білоруська компанії, один з офісів якої розташовано у Львові, в ньому працює 200 українських програмістів.

В своєму офіційному повідомленні Ericsson зазначила, що Ericpol вже 20 років працює з компанією на надає їй послуги з розробки програмного забезпечення.

Реклама:

За словами радника міського голови Львова Іллі Кенігштейна, пропозицію Ericsson інвестувати в Україну зробив Дмитро Шимків, заступник голови адміністрації президента України в кінці січня 2015 року на Світовому економічному форумі в Давосі.

"В кінці січня 2015 на Всесвітньому економічному форумі в Давосі представники українського уряду зустрілися з СЕО компанії Ericsson Хансом Вестберг і запропонували йому запустити R&D офіс в Україні. Шведи, у властивій їм манері, сприйняли цю пропозицію всерйоз і почали вивчати інфраструктуру різних міст України, в результаті вибравши Львів. Частково це відбулося ще й тому, що у Львові знаходиться відділення їх партнерів в особі компанії Ericpol" - розповів Кенігштейн.

R&D офіс Ericsson офіційно з’явиться у Львові вже в першому кварталі 2016 року після завершення всіх формальностей.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: