У Насірова кажуть, що МВФ підтримує напрямок реформ в ДФС

Середа, 18 листопада 2015, 20:34

Міжнародний валютний фонд підтримує напрямок і темп реформ у Державній фіскальній службі.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

"Найбільшу увагу уряд та ДФС приділяють великим платникам податків. Близько 1,7 тисяч таких компаній дають бюджету майже 60% платежів", - заявив голова ДФС Роман Насіров під час зустрічі з місією Європейського департаменту МВФ.

"Цілком логічно, що ми в першу чергу реформували саме Офіс великих платників податків, забезпечивши їм максимальний сервіс, автоматичне повернення ПДВ та низку інших новацій. В найближчому майбутньому ми плануємо для цих компаній скасувати й майже всі перевірки", - сказав він.

Реклама:

Відповідаючи на питання, щодо реформування роботи всієї служби, голова ДФС повідомив, що доручення уряду виконуються чітко, кадрова політика налаштована на залучення до роботи в службі лише тих фахівців, які не заплямували себе корупційними діями та відповідають професійним вимогам.

Як наголошується, за 9 місяців працівниками ДФС було припинено спроб подати фіктивних декларацій майже на 243 мільярди і це майже в 9 разів більше, ніж було зупинено таких спроб за весь минулий рік.

"Представники МВФ висловили сподівання, що реформи й надалі будуть проводитись в такому високому темпі, що дасть змогу наповнювати український бюджет, як і за останні місяці, з суттєвим перевиконанням", - йдеться у повідомленні ДФС.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!