Надходження до Фонду гарантування з початку року становили 3,6 мільярда

Вівторок, 17 листопада 2015, 16:03

З початку 2015 року загальні надходження до Фонду гарантування вкладів від неплатоспроможних банків склали 3,6 млрд гривень.

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

"Зокрема, сума коштів, отриманих Фондом від банків у період ліквідації станом на 11 листопада 2015 року становила 1,8 млрд гривень, в тому числі, за жовтень-листопад - 1 млрд гривень", - повідомляє прес-служба.

Банки, які погасили найбільші суми у жовтні-листопаді 2015 року: ПАТ  "Брокбізнесбанк", ПАТ "Актабанк" , ПАТ  "Банк Форум", ПАТ "БГ Банк", ПАТ "КБ "Надра", ПАТ "Банк "Київська Русь" та ПАТ "Златобанк".

Реклама:

"Також протягом 2015 року неплатоспроможними банками під час тимчасової адміністрації було повернуто кошти Фонду в сумі понад 1,8 млрд гривень, у тому числі 1,6 млрд гривень від АТ "Дельта банк", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, станом на 11 листопада 2015 року Фонд гарантування вкладів виплатив вкладникам неплатоспроможних банків понад 43 млрд гривень, з яких у жовтні-листопаді - 9,8 млрд гривень.

"Найбільшу суму коштів у жовтні-листопаді 2015 року отримали вкладники АТ "Дельта банк", ПАТ "КБ "Фінансова ініціатива" та ПАТ "Банк "Фінанси та кредит", - зазначили у Фонді.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: