Мінагропрод утретє оголосив конкурс на посаду голови "Укрспирту"

Вівторок, 17 листопада 2015, 15:34

16 листопада 2015 року Міністерство аграрної політики та продовольства оголосило повторний конкурс на посаду директора ДП "Укрспирт".

Про це повідомляє прес-служба Мінагропроду.

"Заяви від претендентів прийматимуться до 16 грудня 2015 року. Планується до кінця року оголосити результати конкурсного відбору", - йдеться у повідомленні.

"Кандидати, які успішно пройдуть перший етап конкурсного відбору, матимуть можливість захистити конкурсні пропозиції перед комісією щодо стратегії розвитку ДП", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

Конкурсну комісію очолить перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Ярослав Краснопольський. Членами постійно діючої конкурсної комісії є представники відомих аудиторських та рекрутингових компаній.

"Так, нещодавно до конкурсної комісії долучилися HR-експерт порталу Rabota.ua, рекрутинг-директор компанії ARTE Business Group, а також консультант міжнародної рекрутингової компанії Alexander Hughes", - зазначили у прес-службі.

Нагадаємо, главу "Укспирта" не можуть призначити вже півроку.

У квітні конкурсна комісія визначила переможцем Ніну Гаркаву та Анатолія Далибожика. Однак засідання номінаційного комітету не відбулося - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив анулювати результати конкурсу і провести його заново.

На фінальному етапі другого конкурсу один з кандидатів на посаду голови держпідприємства "Укрспирту" Роман Іванюк відкликав свою кандидатуру з конкурсу.

Після цього міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус заявив, що конкурс на посаду глави "Укрспирту" буде знову перезапущений.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: