Болгарія допоможе Україні відновити трасу Одеса-Рені

Вівторок, 17 листопада 2015, 14:12

Болгарія підтримає проект реконструкції міжнародної автомобільної дороги Одеса-Рені.

Про це повідомляє прес-служба міністерства інфраструктури.

Як зазначається, під час робочого візиту до Софії, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський провів зустрічі з віце-прем’єр-міністром Республіки Болгарія Томіславом Дончевим та Міністром транспорту, інформаційних технологій та зв’язку Івайло Московски.

"Одним із пріоритетних напрямків діяльності міністерства  є залучення інвестицій міжнародних фінансових інституцій, європейських фондів для реалізації проектів дорожньої інфраструктури, зокрема проект реконструкції та капітального ремонту існуючої міжнародної автомобільної дороги М-15 Одеса-Рені (на Бухарест)",-  зазначив Пивоварський.

В свою чергу, болгарська сторона висловила готовність підтримати зазначений проект як пріоритетний, та допомогти Україні отримати фінансування на розробку проектної документації з фондів ЄС. Крім того, сторони обговорили співпрацю в рамках Стратегії ЄС для Дунайського регіону (EUSDR)", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"В рамках ініціативи по створенню міжнародного транспортного коридору Балтійське море - Чорне море, ми ініціювали відпрацювання міжурядової Угоди про створення транспортного коридору Балтійське море - Чорне море", - наголосив Пивоварський. 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!