"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укрнафта" перенесла засідання наглядової ради на 26 листопада

Понеділок, 16 листопада 2015, 18:37

Засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта" перенесено на 26 листопада 2015 року.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник.

Засідання Наглядовоі Ради ПАТ Укрнафта перенесено на 26 листопада 2015 року, у звязку з необхідністю погодити завдання на голосування членам Наглядовоі Ради від НАК Нафтогаз Украіни Кабінетом Міністрів.

Posted by Андрей Пасишник on 16 ноября 2015 г.

"Засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта" перенесено на 26 листопада 2015 року, у зв'язку з необхідністю погодити завдання на голосування членам Наглядової Ради від НАК "Нафтогаз України" Кабміном", - написав він.

Реклама:

Як повідомлялося, 16 листопада керівник "Укрнафти" Марк Роллінз подав до наглядової ради "Укрнафти" кандидатури нових членів правління, з яких двоє - нерезиденти.

Раніше Роллінз заявив, що має намір змінити склад правління компанії.

Нинішній склад правління "Укрнафти", як і колишній керівник компанії Петер Ванхеке діяли в інтересах олігарха Ігоря Коломойського, зокрема - відмовлялися сплачувати державі дивіденди та накопичували податкові борги.

Зміна складу правління "Укрнафти", як і погашення боргів були основними вимогами до Роллінза з боку Кабміну та "Нафтогазу" при підписанні з ним контракту.

ПАТ "Укрнафта" - найбільша українська нафтодобувна компанія. НАК "Нафтогаз України" належить 50%+1 акція "Укрнафти", групі компаній "Приват" Ігоря Коломойського - близько 42% акцій.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!