"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

СБУ затримала в районі АТО вантажі на 2 мільйони гривень

Субота, 14 листопада 2015, 13:13

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовими затримали у районі села Клинове Артемівського району Донецької області дві вантажівки з продуктами харчування.

Про це йдеться у повідомленні СБУ.

"Автомобілі намагалися проїхати на тимчасово окуповані терористами території поза встановленими пунктами пропуску. Вони перевозили кондитерські та м’ясні вироби на суму понад 800 тисяч гривень"", - йдеться у повідомленні.

 

Як зазначається, у кабінах водіїв співробітники спецслужби виявили 12,3 тисячі доларів, майже сорок тисяч гривень, банківські та страхові документи.

Реклама:

"Поблизу цього ж населеного пункту СБ України спільно з Національною поліцією затримали ще два вантажні автомобілі з продуктами харчування, які рухалися у напрямку лінії зіткнення. Правоохоронці  виявили у них по п’ять тонн м’ясних кондитерських виробів на загальну суму майже один мільйон гривень", - зазначили у прес-службі.

 

На Луганщині в районі міста Золоте співробітники СБ України зупинили вантажівку, яка намагалася незаконно ввезти до т.зв. "ЛНР" інтернет-обладнання, оптичні кабелі, адаптери, маршрутизатори та офісні меблі на більше ніж 200 тисяч гривень.

Триває перевірка походження товарів та встановлюються організатори відправлення вантажів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!