"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Державіаслужба не виявила ризиків для припинення польотів до Єгипту

Четвер, 12 листопада 2015, 20:34

Інспекція Державіаслужби України не виявила в аеропорту Шарм-ель-Шейха (Єгипет) серйозних ризиків для авіаперевізників і пасажирів, які змусили б зупинити польоти до цього аеропорту.

Про це в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" заявив виконувач обов'язків голови Державіаслужби Едуард Дьомін.

"Наш інспектор відбув туди. Він спілкується на місці на рівні авіаційної влади Єгипту, йому відкрили скрізь доступ, він учора доповів, що оглянув усе, що йому було необхідно. В принципі, виходячи з його доповіді, те, що він вивчив, задовольняє вимоги, які пред'являють авіаційні стандарти безпеки, і жодних проблем він там не помітив", - сказав Дьомін.

Відповідаючи на запитання, яким чином можна гарантувати безпеку українських туристів до Єгипту, якщо не зупиняти польотів, Дьомін відповів, що це, зокрема, зазначена інспекція, робота з авіакомпаніями в цьому напрямі, які також самі посилюють вимоги авіаційної безпеки усередині.

Реклама:

Раніше повідомлялося, що літак А321 авіакомпанії "Когалимавіа", що виконував рейс із Шарм-ель-Шейха до Санкт-Петербурга, розбився на півночі півострова Синай поблизу міста Ель-Аріш. Всі 224 людини, що перебували на борту, загинули.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: