Ціни на нафту зростають після падіння напередодні

Четвер, 12 листопада 2015, 09:19

Світові ціни на нафту перейшли до помірного зростання в четвер вранці після того, як напередодні їх падіння перевищило 3% на тлі побоювань за надлишок пропозиції сировини на ринку.

Про це свідчать дані торгів, передає "Прайм".

Станом на 6:14 вартість січневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent піднімалася на 0,64% - до 46,95 долара за барель. Ціна грудневих ф'ючерсів на нафту марки WTI - на 0,65%, до 43,21 долара за барель.

Падіння цін на нафту в середу було викликано спробами інвесторів відіграти майбутню публікацію оцінки тижневої зміни запасів сировини в США Міністерством енергетики США.

Реклама:

Згідно з прогнозами аналітиків, показник продемонструє зростання на 1,016 мільйона барелів. Тижнем раніше запаси нафти в США зросли на 2,847 мільйона барелів, або на 0,6% - до 482,8 мільйона барелів.

"Можна говорити все що завгодно про перспективи поліпшення попиту на нафту наступного року і далі, але зараз ми бачимо сильний надлишок пропозиції, і інвестори його відіграють", - сказав агентству Рейтер партнер в Again Capital LLC в Нью-Йорку Джон Кілдафф.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: