Україна і ОАЕ співпрацюватимуть в авіапромі

Вівторок, 10 листопада 2015, 10:10

Україна і ОАЕ планують розвивати співпрацю в авіапромі.

Про це повідомив заступник голови Міністерства економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) України Руслан Корж, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, в рамках 14-ї міжнародної виставки Dubai-2015 сторони домовилися продовжити обговорення потенціалу партнерства вже найближчим часом в Києві на рівні урядів країн.

"Після обіду була зустріч з високопоставленим членом уряду ОАЕ на тему спільних проектів. Підсумки: потенційні проекти направляємо протягом місяця, потім приймаємо делегацію в Україні і виходимо на конкретний результат", - написав він.

Реклама:

"Цитата від нашого візаві: "у вас феноменальні інженери, вони можуть створити в буквальному сенсі все, що завгодно. Але ви не вмієте це організувати в те, що могло б принести результат", - пише заступник міністра, додавши: "Вам було б соромно від цих слів? Мені так. Тому будемо виправляти".

Як повідомив Корж, в рамках участі в роботі авіавиставки разом з еміратськими партнерами він також відвідав сервісний центр ПАТ "Мотор-Січ" в Шарджі, і "ще одну міжнародну компанію, яка працевлаштувала більше 200 українських інженерів, техніків і льотчиків".

"Емірати створили сприятливий бізнес-клімат. Можна багато чому повчитися", - резюмував він.

Україна в особі провідного розробника і виробника авіатехніки ДП "Антонов" (Київ) показує на Dubai Air Show-2 015 натурний зразок нового транспортного Ан-178 вантажопідйомністю до 18 тонн.

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: