Фонд гарантування розпочав виплати вкладникам "Дельта Банку"

Четвер, 8 жовтня 2015, 19:15

Фонд гарантування з 8 жовтня 2015 року розпочинає виплати коштів вкладникам даного банку.

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

Як зазначається, для отримання коштів вкладники "Дельта Банку" з 8 жовтня 2015 року до 18 листопада 2015 року включно можуть звертатись до установ банків-агентів Фонду: АТ "Ощадбанк", АТ "Укрексімбанк", АБ "Укргазбанк".

"Відшкодування вкладникам банку, які з будь-яких причин не звернуться до банку-агенту Фонду в період з 8 жовтня 2015 р. до 18 листопада 2015 р., здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень на адресу Фонду до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Крім того, банк, що здійснює виплату коштів, визначається залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору банківського вкладу/рахунку з "Дельта Банку".

Нагадаємо, Нацбанк 2 жовтня 2015 року за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізосіб ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ "Дельта банк".

Як повідомлялося, 2 березня Національний банк визнав "Дельта Банк" неплатоспроможним.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 8 квітня вирішив змінити строк тимчасової адміністрації для неплатоспроможного "Дельта Банку" з 3 на 6 місяців.

Тимчасова адміністрація в банку буде працювати до 2 вересня.

Нагадаємо, Фонд гарантування уже виплатив вкладникам неплатоспроможного "Дельта Банку" близько 7,2 млрд гривень, або 55% від суми.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
504 error