НБУ знову проведе тендер на закупівлю послуг з обслуговування майна

Четвер, 8 жовтня 2015, 15:33

Тендер на закупівлю послуг з комплексного обслуговування об’єктів нерухомого майна Національного банку України буде оголошено в другій половині жовтня 2015 року.

Про це йдеться у повідомленні регулятора.

Як зазначається, офіси НБУ розташовані в понад 20 містах України. Їх загальна площа перевищує 150 тис. кв. м.

"Трансформація НБУ передбачає виключення та оптимізацію непритаманних центральному банку функцій. До цього переліку належить і комплексне обслуговування об’єктів нерухомого майна", - пояснив заступник голови Нацбанку Владислав Рашкован.

Реклама:

За його словами, передання на аутсорсинг фасіліті-менеджменту сприятиме скороченню витрат центробанку приблизно на 15-20%, зменшенню чисельності штату, підвищенню якості послуг і дасть можливість Нацбанку сконцентруватися виключно на профільних функціях.

Як відомо, зазначений проект розпочато в березні 2015 року з комплексного внутрішнього аналізу та обміну досвідом із представниками провідних банків щодо передавання  на аутсорсинг аналогічних послуг у банківській галузі.

Процедура закупівлі послуг (тендер) розпочалася 29 липня 2015 року. На тендер було виставлено чотири лоти - комплексне обслуговування об’єктів нерухомого майна Національного банку в центральному, західному, південному та східному макрорегіонах.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!