Авіакомпанія "Бєлавіа" літатиме з аеропрту Одеси

Четвер, 8 жовтня 2015, 15:14

25 жовтня білоруська авіакомпанія "Бєлавіа" відкриває прямі рейси з Міжнародного аеропорту "Одеса" до Мінську.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Одеського міжнародного аеропорту.

Як повідомляється, рейси виконуватимуться щодня з вильотом з Мінська - о 13.00, з Одеси - до 14.20 за місцевим часом. Час у дорозі - 1 год. 30 хв. Польоти виконуватимуться на літаку Boeing 737-500.

У Національному аеропорту Мінськ пасажирам одеського рейсу доступні стикування в Алмати, Астани, Ашхабад, Баку, Батумі, Краснодар, Калінінград, Москву, Санкт-Петербург, Тбілісі, Тегеран.

Реклама:

Авіакомпанія "Бєлавіа" стане восьмим перевізником, який відкрив рейси в Міжнародний аеропорт "Одеса" з початку 2014 року.

Як писала раніше "ЕП", "БєлАвіа" та "ЕйрБалтік" заявили про готовність забезпечити транзит між Україною та Росією.

Що стосується пасажирів, які долітали до Москви, щоб звідти із пересадкою полетіти далі, то тут, швидше за все, також відбудеться переорієнтація на Захід.

Як відомо,Україна ввела санкції проти 25 російських авіакомпаній, у тому числі "Аерофлот", "Трансаеро" і S7 через їхні польоти в окупований Крим.

28 вересня Державна авіаційна служба України розіслала російським авіакомпаніям, які потрапили під санкції відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України, попередження про заборону польотів до України з 25 жовтня 2015 року.

29 вересня Російське федеральне агентство повітряного транспортуповідомило українські компанії про заборону польотів в/з Росії.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!