Milkiland хоче позбутися російського комбінату

Четвер, 8 жовтня 2015, 10:33

Великий виробник молочних продуктів в Україні і в РФ компанія Milkiland шукає покупця на свій російський актив - Останкінський молочний комбінат.

Про це сказали Рейтер два співрозмовники, один з яких називає ціну близько 55-65 мільйонів доларів.

Останкінський молочний комбінат виставлений на продаж за 6-7 EBITDA, що становить приблизно 55-65 мільйонів доларів, актив пропонує Unicredit Bank, сказало Рейтер джерело, яке ознайомилося з пропозицією про покупку.

Другий співрозмовник, який бере участь в процесі продажу активу, підтверджує, що продажем займається Unicredit, і пояснює, що Milkiland "важко обслуговувати борг в 100 мільйонів доларів і компанія хоче продати підприємство разом з боргом". Він не знає, яку ціну компанія хоче отримати за актив.

Реклама:

Одне з джерел Рейтер каже, що процес тільки почався, тому потенційних покупців поки немає.

Як випливає з повідомлень Milkiland, на початку 2012 року компанія взяла синдикований кредит на суму понад 100 мільйонів доларів під заставу 94% акцій Останкінського комбінату у UniCredit і Raiffeissen Bank строком на 4 роки.

Наприкінці серпня цього року компанія повідомляла, що ведуться переговори та узгодження з кредиторами (Юникредіт банком Австрія та АТ Райффайзенбанк) про схему реструктуризації кредиту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: