Екс-керівник митниці Лікарчук оскаржив своє звільнення

Середа, 7 жовтня 2015, 10:50

Колишній заступник голови Державної фіскальної служби Костянтин Лікарчук оскаржив своє звільнення в суді.

Про це він написав у середу на своїй сторінці в Facebook.

Вчера подал в Окружной административный суд города Киева иск к Кабинету Министров и Государственной фискальной службе о ...

Posted by Kostiantyn Likarchuk on 6 октября 2015 г.

За його словами, позов був поданий у вівторок до Окружного адмінсуду Києва до Кабміну та Фіскальної службі.

Реклама:

Крім відновлення на посаді він також зажадав стягнути свою середню зарплату за час вимушеного прогулу на користь благодійної організації.

Лікарчук також вимагає залучити до процесу прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, міністра фінансів (якій підпорядковується ДФС) Наталію Яресько та главу ДФС Романа Насірова.

"Тепер в юридичній площині розберемося, що ж сталося на початку вересня в ДФС. Я переконаний, що моє звільнення незаконне і після аналізу всіх обставин справи, суд ухвалить справедливе рішення", – додав він.

Як відомо, Кабмін звільнив Лікарчука 7 вересня. Цьому передували гучні взаємні звинувачення між ним і Насіровим, які продовжилися і після звільнення.

За словами самого Лікарчука, його звільнили за розкриття корупційних схем у Фіскальній службі, за словами Насірова – за некомпетентність.

У вівторок також стало відомо, що свою відставку оскаржив і колишній глава Державіаслужби Денис Антонюк, який був звільнений після звинувачень у корупції з боку одеського губернатора Міхеіла Саакашвілі.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: