У Китаї створили клон iPhone 6s за 37 доларів

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 12:51

У Піднебесній створений дешевий аналог флагмана корпорації Apple iPhone 6s: ціна пристрою більш ніж в 15 разів нижче вартості оригіналу.

Про це пише РБК.

Як пише видання, китайські виробники, через півтора місяць після презентації новинок Apple, створили клон "яблучного" смартфона останнього покоління - iPhone 6s.

Клон IPhone 6s обійдеться покупцям всього в 37 доларів, запевняють виробники.

Реклама:
 

Вартість смартфона від Apple починається зі 199 доларів з дворічним контрактом і від 649 доларів без прив'язки до оператора.

Зовні пристрої дійсно схожі: наприклад, діагональ дисплею у клона складає звичні 5 дюймів, апарат представлений у трьох кольорах - сріблястому, золотому і рожевому золоті.

Втім, на цьому схожість з оригінальним смартфоном Apple, мабуть, закінчуються. Розширення екрану клонованого апарату - 960х540, у той час як у справжнього iPhone 6s - 1334x750.

Аналог продукції Apple оснащений процесором Spreadtrum SC773, має тільки 512 Мб оперативної пам'яті (ОЗУ) і 4 Гб основної вбудованої. Для порівняння: "яблучний" флагман має мінімально можливий обсяг пам'яті 16 Гб (і до 128 Гб).

Є у клона з Піднебесної і ще одна відмітна риса: він має два слоти для сім-карт - те, що так люблять жителі Китаю. У дешевого аналога iPhone 6s є модуль 3G.

Як відомо, смартфони iPhone 6s і iPhone 6s Plus корпорація Apple представила 9 вересня. 

У перший уїкенд продажів компанія реалізувала 13 млн iPhone 6s і iPhone 6s Plus - попередній рекорд компанії з продажів iPhone в перші дні становив 10 млн пристроїв.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!