"Нафтогаз" запровадив новий механізм ціноутворення

Вівторок, 27 жовтня 2015, 19:26

З 1 жовтня 2015 року НАК "Нафтогаз України" пропонує нові конкурентні ціни на газ промисловим споживачам, бюджетним та іншим організаціям.

Про це йдеться у повідомленні НАКу.

Як зазначається, з 1 листопада 2015 року "Нафтогаз" скоригував ціни на газ для зазначених категорій споживачів у нерегульованих сегментах в залежності від умов оплати та обсягів постачання.

"Газ реалізовуватиметься за цінами від 5 739 грн за тис. куб. м (на умовах передоплати для великих споживачів, що не мають заборгованості перед "Нафтогазом") до 6 470 гривень за тис. куб. м без урахування податків та вартості транспортування", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Зідно із повідомленням, цінова пропозиція для нерегульованих сегментів ринку буде коригуватися та оприлюднюватися щомісяця.

"Нафтогаз сподівається стати активним гравцем на комерційному ринку постачання природного газу. Ми є надійним великим постачальником, пропонуємо гнучкі умови та конкурентні ціни, можемо забезпечити постійну наявність ресурсу, - зауважив голова правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!