"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

На фоні авіасанкцій МАУ подвоїла кількість рейсів до Мінська

Вівторок, 27 жовтня 2015, 14:50

З 25 жовтня 2015 року - авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" подвоїла кількість регулярних рейсів між Києвом та Мінськом.

Про це йдеться у прес-релізі МАУ.

Як наголошується, додаткові рейси МАУ між Києвом та Мінськом виконуються на сучасних літаках "Boeing-737" та "Embraer-190" з двома класами обслуговування - бізнес та економічним.

Рейси виконуватимуться щодня з вильотом з Києва - о 19:40, з Мінська - о 07:45 за місцевим часом.

Реклама:

"Збільшення частотності повітряного сполучення між Києвом та Мінськом до двох щоденних рейсів - крок МАУ у відповідь на прогнозоване зростання пасажирського попиту на польоти між столицями України та Білорусі", - зазначила прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.

"Пасажири з усіх регіонів України зможуть швидко дістатися до Мінська, а наші клієнти з Білорусі - злітати у справах до Києва протягом одного дня або скористатися рейсами МАУ до 18 ключових пунктів Західної Європи, а також Нью-Йорка, Пекіна, Бангкока, Тбілісі, Стамбула, Тель-Авіва та Дубаю", - додала вона.

Як відомо, 25 вересня Україна запровадила санкції проти російських авіакомпаній, які здійснювали польоти в Крим.

Київ мотивував своє рішення двосторонньою угодою, яка дозволяє такий крок в разі порушення перевізниками українського законодавства.

У той же час, Росія відповіла "дзеркальними" заборонами на польоти п'яти українським компаніям, ніяк своє рішення не мотивуючи.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: