Ціна на Brent опустилася нижче 48 доларів

Вівторок, 27 жовтня 2015, 09:10

Світові ціни на нафту демонструють негативну динаміку у вівторок на тлі очікувань тижневого зростання запасів "чорного золота" в США, що може говорити про збереження надлишку пропозиції сировини на світовому ринку.

Про це свідчать дані торгів, передає "Прайм".

Станом на 6:26 вартість грудневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent знижувалася на 0,34% - до 47,27 долара за барель. Ціна ф'ючерсів на нафту марки WTI зменшувалася на 1,1% - до 43,5 долара за барель.

На поточному тижні Міненерго США опублікує чергові дані щодо зміни запасів нафти в країні. Згідно з прогнозами аналітиків, опитаних агентством Рейтер, зростання запасів за минулий тиждень могло становити 3 мільйона барелів, до 479,6 мільйона барелів.

Реклама:

"Дані щодо запасів і видобутку в США продовжують приносити ринку розчарування", - пояснив агентству Рейтер аналітик ринку в OptionsXpress Сіднея Бен Ле Брун.

Він додав, що інвестори також з інтересом чекають результатів чергового засідання ФРС США, за підсумками якого буде оголошено подальший курс кредитно-грошової політики в країні.

Федрезерв озвучить своє рішення щодо базової ставки в середу. В цілому інвестори чекають, що регулятор збереже базову ставку на мінімальній позначці і відкладе посилення кредитно-грошової політики на 2016 рік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!