Донецький лісгосп замовив сім спецавтівок на 5 мільйонів

Понеділок, 26 жовтня 2015, 09:57

ДП "Краснолиманське лісове господарство" за результатами тендеру замовило ТОВ "Н Моторс ЮГ" 7 автомобілів спеціального призначення за 5 млн грн.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як повідомляється, фірма поставить лісгоспу 7 малих лісопатрульних комплексів на базі Nissan Pick Up NP 300 по 714 тис грн.

Такий автомобіль без переобладнання коштує 449-536 тис грн у різній комплектації, пише видання.

Реклама:

"Для лісовиків придбано повнопривідні пікапи із дизельним двигуном 2,5 л та кабіною на 5 місць. Додатково їх оснастять акумулятором, мотопомпою з подачею води на 70 м, баком для води на 300 л, 5 переносними ранцевими оприскувачами та пожежними рукавами довжиною 50 м" - йдеться у повідомленні.

 

Як вказує видання, саме це обладнання і коштуватиме близько 150 тис грн - це різниця між тендерною ціною і базовою вартістю непереобладнаної автівки.

Заявка переможця "Н Моторс ЮГ" була найдорожчою на тендері з чотирьох учасників, пишуть "Наші гроші".

Єдиний допущений до торгів конкурент – харківське ТОВ "Атлант-М на Гагаріна" пропонував автомобілі по 603 тис грн. Його пропозиція була акцептована 11 вересня, однак вже 24 вересня акцептували "Н Моторс ЮГ". Чому не уклали угоду з першою фірмою, невідомо.

Фірма "Н Моторс ЮГ" зареєстрована в Усатівській сільраді Одеської обл. У держреєстрі вказано її номер телефону - (048) 7700800. Він співпадає з номером одеського автосалону ТОВ "Еліт Авто Юг".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: