"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В Україні створили сервіс, який підбирає тури за інтересами

П'ятниця, 23 жовтня 2015, 09:46

Команда київських розробників за допомогою програмістів з інших країн запустила сайт MyNext.Travel для пошуку і організації подорожей без турагентств.

Про це пише AIN.UA.

Як повідомляється, проект стартував 7 вересня і зараз там можна знайти більше 150 авторських подорожей: експедиції, гірський трекінг, яхтинг і сплави по річках, гастро-та фотоподорожі, езотеричні поїздки.

Сервіс сортує подорожі за інтересами, датою від'їзду і повернення, організаторам.

Реклама:

Вибрану на сайті подорож можна тут же зарезервувати, залишивши свої дані і номер телефону. MyNext.Travel показує, де буде відбуватися подорож, а клієнт вже може прилетіти з будь-якого міста світу в певну точку.

Організатори набирають невеликі групи для своїх турів і кожен такий авторський маршрут супроводжується гідом.

Команда MyNext.Travel розповіла, що роботу над проектом вони почали в лютому 2014 року, а сьогодні в команді стартапу 7 осіб та 15 допомагають.

У команді фахівці з України, Росії, Прибалтики, Південно-Східної Азії. Суму інвестицій розголошувати відмовилися, пославшись на комерційну таємницю.

На даний момент команда MyNext.Travel хоче систематизувати співтовариства і зібрати їх на одній платформі, а в кінці року прийме рішення про те, як монетизувати проект.

Мобільних додатків у сервісу поки немає - їх планують випустити в наступному році.

До грудня 2015 року MyNext.Travel планують збільшити кількість подорожей на платформі до 500, а також надати зручний сервіс для бронювання цих поїздок.

Нагадаємо, українці запустили інтернет-турагентство, яке шукає варіанти по бюджету, а не пункту призначення.

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!