Мінюст допускає звільнення Насірова

Середа, 21 жовтня 2015, 14:18

Міністерство юстиції допускаєть звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова у разі непроведення люстрації у відомстві.

Про це заявила на брифінгу директор департаменту з питань люстрації Мін'юсту Тетяна Козаченко, передають "Українські новини".

"Міністерство фінансів, Національне агентство з питань державної служби, Секретаріат Кабміну поставили питання про притягнення його (Насірова) до дисциплінарної відповідальності. Ви повинні розуміти, що дисциплінарна відповідальність передбачає також і звільнення, тобто... він повинен виконати закон. Це буде предметом обговорення... питання притягнення його до відповідальності і питання відповідності займаній посаді", - сказала вона.

Козаченко уточнила, що Насіров, зокрема, призначив керівником управління Фіскальної служби в Києві Людмилу Демченко, яка підпадає під дію закону "Про очищення влади".

Реклама:

За її словами, глава Фіскальної служби повинен був знати про цей факт, коли призначав Демченко на посаду.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на засіданні Кабміну в середу закликав Насирова звільнити співробітників Фіскальної служби, які підлягають люстрації.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: