Коболєв закликав місцеві органи влади не обігрівати вулицю

Вівторок, 20 жовтня 2015, 15:21

НАК "Нафтогаз" закликає місцеві органи влади економити природний газ та гроші споживачів.

Про це йдеться йдеться у повідомленні компанії.

Так, середньодобове використання газу підприємствами ТКЕ за тиждень з 12 по 18 жовтня становило близько 18,9 млн куб. м газу на добу (за тиждень з 5 по 11 жовтня - близько 5,9 млн куб. м газу на добу).

При цьому в "Нафтогазі" наголосили, що через підвищення температури повітря в багатьох регіонах необхідності в використанні таких обсягів газу немає.

Реклама:

"Ми отримуємо скарги від громадян, що температура в квартирі зависока і доводиться відкривати вікна", - зазначив голова правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв.

За його словами, громадянам доведеться оплачувати обсяги газу, які їм фактично не були потрібні. Крім того, ми без необхідності витрачаємо дорогоцінний газ, який знадобиться Україні в холодні зимові дні".

"Ми закликаємо місцеві органи влади, зокрема, губернаторів, мерів, міські та сільські ради, вжити належних заходів щодо зменшення використання газу недобросовісними тепловиками до обґрунтованого рівня, щоб громадянам та бюджету України не доводилося оплачувати обігрів вулиці", - додав Коболєв.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!