"Нафтогаз" збирає нараду через розірвання угоди про реструктуризацію боргу "Укрнафти"

Вівторок, 20 жовтня 2015, 14:13

У четвер, 22 жовтня НАК "Нафтогаз України" планує провести нараду стосовно обговорення питань виконання ПАТ "Укрнафта" договору про реструктуризацію податкового боргу, укладеного в серпні поточного року з Державною фіскальною службою.

Про це йдеться у листі "Нафтогазу" до голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, який є у розпорядженні "Економічної правди".

"Для обговорення проблемних питань, що виникли навколо виконання ПАТ "Укрнафта" договору про реструктуризацію податкового боргу, просимо взяти участь у зазначеній нараді", - йдеться у листі.

"Водночас просимо забезпечити наявність копії договору про реструктуризацію податкового боргу, копій документів, що укладались для забезпечення його виконання та інформації про стан його виконання", - зазначається у документі.

Реклама:
натиснути для збільшення 

Як повідомив, "Економічній правді" співрозмовник у НАК "Нафтогаз України", у компанії занепокоєні заявою голови ДФС щодо розірвання угоди про реструктуризацію податкового боргу "Укрнафти", що може призвести до зриву виплати дивідендів до бюджету до кінця поточного року.

Раніше у Службі безпеки України повідомили, що до кінця року ПАТ "Укрнафта" повинна сплатити до держбюджету понад 14 мільярдів гривень.

Нагадаємо, у серпні Державна фіскальна служба реструктуризувала борг компанії "Укрнафта" на 5 місяців під 36% річних.

ПАТ "Укрнафта" - найбільша українська нафтодобувна компанія. НАК "Нафтогаз України" належить 50%+1 акція "Укрнафта", групі компаній "Приват" Ігоря Коломойського - близько 42% акцій.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: