"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

МАУ хоче збільшити частоту рейсів на маршруті Київ-Мінськ для транзиту до РФ

П'ятниця, 2 жовтня 2015, 14:52

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" планує збільшити частоту рейсів в Мінськ для транзитного сполучення між країнами, збільшити провізну місткість на маршруті Київ-Мінськ.

Про це повідомив президент авіакомпанії Юрій Мірошников на прес-конференції в Києві в п'ятницю, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми розглядаємо питання, і маємо право як призначений перевізник літати в Мінськ двічі на день. Літаємо один раз і плануємо збільшити кількість частот максимально дозволеного сьогодні. Ми можемо, і, думаю, наші білоруські колеги зроблять теж саме, залучати на цьому напрямкулітаки більшої місткості", - сказав він.

Крім того, Мірошников повідомив: якщо таких заходів не буде достатньо для задоволення попиту на перевезення, МАУ пропонуватиме авіавладі провести переговори з Білоруссю про збільшення кількості частот на маршруті Київ-Мінськ.

Реклама:

Нагадаємо, 29 вересня, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" отримала офіційне повідомлення від Федерального агентства повітряного транспорту Російської Федерації (Росавіації) про заборону польотів міста в РФ з 25 жовтня поточного року.

Як відомо,Україна ввела санкції проти 25 російських авіакомпаній, у тому числі "Аерофлот", "Трансаеро" і S7 через їхні польоти в окупований Крим.

28 вересня Державна авіаційна служба України розіслала російським авіакомпаніям, які потрапили під санкції відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України, попередження про заборону польотів до України з 25 жовтня 2015 року.

29 вересня Російське федеральне агентство повітряного транспортуповідомило українські компанії про заборону польотів в/з Росії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: