Ярославський про інвестиції в Україну: Гроші люблять тишу

Понеділок, 19 жовтня 2015, 14:41

Засновник групи DCH Олександр Ярославський вважає, що інвестиції в Україну вже на підході, але для цього повинен настати мир.

Про це він розповів в інтерв'ю Ukrainian Retail Association.

"Інвестиції вже на підході. У першу чергу в Україні повинен настати мир. Ми пам'ятаємо, що гроші люблять тишу. Має настати стійкий мир - це основне. Стійке положення і тоді підуть інвестиції. Економіка повинна стати успішною і повинні з'явитися однакові правила гри - однакові для всіх", - говорить Ярославський.

За його словами, Україна цікава для всього світу.

Реклама:

"Те що ми цікаві для всього світу - це не викликає сумнівів. І наші чорноземи, наше розташування в центрі Європи, наша вся інфраструктура, портова і нафтогазова. У нас є куди докласти долар. Питання умов, коли ми створимо ці умови - тоді й з'явиться інвестор. Тоді від них відбою не буде", - зазначив глава DCH.

Крім того, відповідаючи на запитання про реформи, Ярославський зазначив, що ледь бачить, що щось змінюється.

"Поки з трудом. Для того, щоб побачити хід реформ - потрібно побачити обсяг інвестицій. Обсягом це поки не можна назвати. Одне завжди випливає з іншого. Нас же не реформи цікавлять як такі, а результат. Щоб були хороші дороги, машини, посмішки людей і працюючі підприємства. Це і є реальний показник ходу реформ", - говорить він.

Що стосується поліпшень в економіці, глава групи зазначив, що не дає таких оцінок.

"Я не даю таких оцінок. Це не мій бізнес прогнозувати поліпшення або погіршення економіки. З цих питань звертайтеся до бюро з прогнозами погоди", - підсумував він.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: