"Укргазбанк" запроваджує програму із надання електромобілів у лізинг

Четвер, 15 жовтня 2015, 19:34

Державний "Укргазбанк" спільно з Електроклубом Z.E. mobiles та компанією "ЛізингФінанс" запускають першу на українському ринку програму надання електромобілів у лізинг для представників бізнесу.

Про це йдеться у повідомленні банку.

"Програма розроблена в рамках пріоритетного для банку напрямку підтримки енергоефективних та екологічних проектів. За її умовами, підприємці та юридичні особи зможуть отримати в лізинг строком до 3 років електромобілі всіх відомих виробників", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, програма спрямована на підтримку, в першу чергу, представників малого та середнього бізнесу, діяльність яких безпосередньо пов’язана із значним обсягом перевезень.

Реклама:

"Використання електромобілів дозволить суттєво зменшити витрати на паливо та на обслуговування транспорту.  До того ж лізингова схема, що пропонується, є максимально зручною з точки зору витрат та документарного оформлення для бізнесу", - зазначив заступник директора департаменту корпоративного банкінгу та транзакційного бізнесу "Укргазбанку" Олександр Ігнатенко.

Ще однією важливою перевагою програми, яку пропонує "Укргазбанк", є участь у ній провідного дилера електромобілів, що займає лідируючі позиції на ринку, який тільки починає з’являтись в Україні.

"Але найголовнішим є те, що це не просто чергова бізнес-програма. Впроваджуючи її першим в Україні, Укргазбанк підтверджує свій статус екологічного банку, якій бере активну участь у мінімізації шкоди навколишньому середовищу", - підкреслив Ігнатенко.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: