Tesla показала новий кросовер Model X

Четвер, 1 жовтня 2015, 14:54

Глава компанії Tesla Motors Елон Маск у Фремонті (Каліфорнія, США) презентував електричний кросовер Model X.

Про це пише finance.bigmir.net.

Виробництво Tesla Model X вже стартувало. Ціна нового кросовера - від 132 тисяч доларів. Першими власниками авто стануть ті, хто вніс передоплату за неї близько 3 років тому.

 

Автомобіль оснащений дверима, що піднімаються вгору, які називають "крилами сокола". Ці двері оснащені датчиками, які стежать, щоб при відкритті нікого не травмувати.

Реклама:

Салон машини вміщує до 7 осіб на трьох рядах сидінь. Крім того, машина здатна буксирувати причепи повною масою до 2300 кг.

У рух Model X приводять два електромотори - по одному на передню і задню вісь. У версії X 90D обидва вони мають потужність по 259 к. с., що дозволяє авто розганятися до 250 км/год, а від 0 до 96 км/год прискорюватися за 4,8 с.

 

При цьому без підзарядки кросовер може проїхати до 413 км. А ось більш заряджена версія - X P90D ззаду має мотор майже вдвічі могутніше - в 503 к.с.

 

Така машина прискорюється до 60 миль (96 км/ч) вже за 3,8 с. Кому і цього буде недостатньо, тому запропонують ексклюзивну версію Ludicrous Speed, яка дозволяє поліпшити показник 0 - 96 км/год до 3,2 с.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: