"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Чеський залізничний оператор починає роботу в Україні

Четвер, 1 жовтня 2015, 14:32

Приватний залізничний оператор з Чехії LEO Express починає попередній продаж квитків на власний автобусний рейс Мукачево-Ужгород-Кошице з подальшою пересадкою на потяги компанії, що йдуть в Прагу.

Про це повідомляє "Центр транспортних стратегій" з посиланням на прес-службу компанії.

У компанії повідомили, що розклад автобуса зістиковано з поїздами LEO Express в Чехії та Словаччині.

Автобус курсуватиме щоденно, починаючи з 16 жовтня 2015 року. Таким чином, чеський залізничний оператор буде підвозити українських пасажирів на свої рейси.

Реклама:

Квитки на комбінований рейс Мукачево - Прага коштуватимуть від 21 євро і вище. У вартість входить безкоштовний Wi-Fi, свіжа преса, напої і легка закуска.

Як наголошується, з Кошице потяги LEO Express курсують у напрямку Праги, зупиняючись на станціях Жиліна, Богумін, Острава.

З 14 грудня поїзди будуть зупинятися в Пряшеві, Коліні і Забржеге-на-Мораві. Зі станції Богумін компанія LEO Express забезпечує регулярні автобусні рейси до Катовіце і Кракова.

Компанія LEO Express була заснована в 2010 році. Її власником і засновником є Леош Новотни. LEO Express оперує поїздами Stadler FLIRT в Чехії та Словаччині, які курсують на лінії Прага - Острава - Кошице.

Також компанія обслуговує автобусні маршрути Краків - Катовіце - Богумін і Прага - Ческе-Будейовіце - Ческі-Крумлов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: